Omsorg for Børn og Unge

 

Du kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve over dit hoved.

Men du kan forhindre dem i, at bygge rede i dit hår. (Kinesisk ordsprog)

 

Samtalegruppe for børn og unge
Samtalegruppe for børn og unge, der har mistet en forælder, søskende eller en anden person de har haft tæt tilknytning til.

For nogle børn og unge kan det være en stor hjælp i en svær tid, at tale med andre jævnaldrende og ligestillede om alle de tanker og følelser man står tilbage med, når man har mistet noget af det dyrebareste man har.

I gruppen er der mulighed for, at du kan dele dine tanker og følelser med andre og finde glæden i livet igen. Vi vil tilstræbe, at være to voksne til at deltage i gruppen.

Sorgrupppen er for børn og unge i alderen 6 til 18 år.

Vi mødes

Gruppen mødes hver anden onsdag i lige uger kl. 17:00-19:00 i Svinninge Sognehus, Kirkevej 4, 4520 Svinninge. Gruppen følger skoleårets ferier.

Det er en åben gruppe og man må gå der, så længe man har brug for det.

Vi spiser aftensmad samen hver gang, som frivillige laver til os. Det er gratis at gå i gruppen og der er tavshedspligt. Man behøver ikke være medlem af folkekirken, for at gå i gruppen.

Hvem er vi?

Vi voksne er psykoterapeut Inger Jedig Andersen og sognepræst Pia Heegaard Lorentzen. Vi har forskellige livserfaringer omkring det, at have mistet. Vi arbejder på frivillige basis. Gruppen er betalt af Holbæk Provsti og støttet af Svinninge menighedsråd.

Hvis du er interesseret, så kontakt os. Så vil vi mødes til en for-samtale med en af dine forældre eller værge, hvor I uforpligtende kan høre mere.

 

Kontakt os:
pihl@km.dk (Pia)  Tlf.nr. 2489 2737

runjedig@gmail.com  (Inger) Tlf.nr. 2047 6791

Vil du vide mere?

http://sorg.folkekirken.dk/

"Man fejler ikke noget, fordi man er ked af det. Sorg er ingen sygdom. Det er en naturlig del af livet, når vi mister nogen vi står nær"